Adria Matrix supreme 667 SPS - Matkailuauto vuokrauskäyttöön

Vuokraa matkailuauto ja vietä talvi- tai kesäloma Luxusautolla matkaillen

VK-Vuokraamo Oy tarjoaa vuokrauskäyttöön Adrian matkailuautojen lippulaivamallia jonka tyylikäs ulkonäkö, vaaleat ja laadukkaat sisustusmateriaalit, toimivat tilaratkaisut sekä huippuvarusteet tekevät matkastanne unohtumattoman kokemuksen. Vuokraa matkailuauto unelmiesi liikkuvalle lomalle, tee varaus heti.

Uudella matkailuautolla liikkuminen on huoletonta ja helppoa, ja myös polttoainetaloudellisuus on huippuluokkaa. Auton kuljettajaa hellii mm. Ilmastoitu ohjaamo, autoon integroitu navigointijärjestelmä sekä matkailuautoissa harvinainen automaattivaihteisto yhdistettynä tehokkaaseen dieselmoottoriin ja vakionopeudensäätimeen. Tämän helpommaksi matkailuauton kuljettaminen ei enää tule.

Matkailuautomme on täysin lämpöeristetty ja varustettu parhaalla mahdollisella Alde-lämmitysjärjestelmällä ja vesikiertoisella lattialämmityksellä joten se soveltuu kesä ja talvikäyttöön. Tässä autossa voit nauttia lomastasi paljain varpain vaikka 20 asteen pakkasessa! Vastaavasti lukuisat ikkunat ja kattoluukut hyttysverkoin pitävät sisätilat mukavan raikkaina kesän helteilläkin.

Matkailuautomme on rekisteröity 4 hengelle ja vuodepaikkoja on jopa kuudelle. Normaali vuokra-aika on viikko mutta myös pidemmät vuokra-ajat ja jopa euroopan matkat ovat mahdollisia erikseen niin sovittaessa. Pidemmissä vuokra-ajoissa hinnat ovat edullisempia ja ne sovitaan aina vuokraajan kanssa tapauskohtaisesti.

Kaikki mahdolliset tiedustelut varaustilanteesta ja toivomistanne vuokraus-ajankohdista voitte lähettää sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 040-725 4605. Erityisesti sesonkiaikojen varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin sillä kysyntää on paljon.

Vuokrahinnasto

Tekniset tiedot

Ota yhteyttä

Soita
040-725 4605
tai
Lähetä yhteydenottopyyntö

    Nimi *

    Sähköposti *

    Puhelinnumero

    Viesti