Rimor Dynamic XGO 27 - asuntoauto vuokrauskäyttöön

Vuokraa asunto-auto ja vietä talvi- tai kesäloma Luxusautolla matkaillen

VK-Vuokraamo Oy tarjoaa vuokrattavaksi vuoden 2015 Rimorin asunto-autojen uutuusmallia, jonka tyylikäs ulkonäkö, vaaleat ja laadukkaat sisustusmateriaalit, toimivat tilaratkaisut sekä kattavat varusteet tekevät matkastanne unohtumattoman kokemuksen. Vuokraa asunto-auto liikkuvalle lomallesi, tee varaus heti.

Uudella matkailuautolla liikkuminen on huoletonta ja helppoa, ja myös polttoainetaloudellisuus on huippuluokkaa. Auton kuljettajaa hellii Renaultin mukava mutta tukeva alusta, Ilmastoitu ja tilava ohjaamo, hyvät istuinsäädöt joilla pidempikin kuljettaja löytää itselleen sopivan ajoasennon, Tomtom navigointijärjestelmä sekä tehokas dieselmoottori yhdistettynä vakionopeudensäätimeen. Tämän miellyttävämmäksi matkailuauton kuljettaminen ei enää tule.

Matkailuautomme on täysin lämpöeristetty ja varustettu tehokkaalla Trumatic ilmakeskuslämmityksellä ja erillisellä lämminvesivaraajalla. Tämä matkailuauto soveltuukin matkailuun myös kesän hellekausien ulkopuolella. Vastaavasti lukuisat ikkunat ja kattoluukut hyttysverkoin pitävät sisätilat mukavan raikkaina kesän helteilläkin.

Matkailuautomme on rekisteröity 6 hengelle ja vuodepaikkoja on kuudelle. Normaali vuokra-aika on viikko mutta myös pidemmät vuokra-ajat ja jopa euroopan matkat ovat mahdollisia erikseen niin sovittaessa. Pidemmissä vuokra-ajoissa hinnat ovat edullisempia ja ne sovitaan aina vuokraajan kanssa tapauskohtaisesti.

Kaikki mahdolliset tiedustelut varaustilanteesta ja toivomistanne vuokraus-ajankohdista voitte lähettää sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 040-725 4605. Erityisesti sesonkiaikojen varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin sillä kysyntää on paljon.

Vuokrahinnasto

Tekniset tiedot

Ota yhteyttä

Soita
040-725 4605
tai
Lähetä yhteydenottopyyntö

    Nimi *

    Sähköposti *

    Puhelinnumero

    Viesti