Adria Altea 552 PK - Matkailuvaunu vuokrauskäyttöön

Vuokraa matkailuvaunu ja vietä talvi- tai kesäloma Luxusvaunulla matkaillen

VK-Vuokraamo Oy tarjoaa vuokralle nykyaikaista Adrian vaunua, jonka tyylikäs ulkonäkö, vaaleat ja laadukkaat sisustusmateriaalit, toimivat tilaratkaisut sekä kattavat varusteet tekevät matkastanne unohtumattoman kokemuksen.

Uuden matkailuvaunun kanssa lomailu on huoletonta ja helppoa. Juuri tämä vaunumalli valittiin asiakkaidemme vuokrattavaksi sen tehokkaan pohjaratkaisun sekä kestäväksi, mutta samalla kevyeksi tehdyn rakenteen johdosta. Tämä mahdollistaa vaunun vetämisen lähes kaikilla keskikokoisilla henkilöautoilla ja sitä suuremmilla ajoneuvoilla. Mitä kevyempi vaunu, sitä parempi polttoainetalous.

Matkailuvaunu on täysin lämpöeristetty ja varustettu tehokkaalla Trumatic ilmakeskuslämmityksellä ja erillisellä lämminvesivaraajalla. Tämä matkailuvaunu soveltuukin matkailuun myös kesän hellekausien ulkopuolella. Vastaavasti lukuisat ikkunat ja kattoluukut hyttysverkoin pitävät sisätilat mukavan raikkaina kesän helteilläkin ja tekevät sisätiloista valoisan.

Matkailuvaunustamme löytyy kiinteät vuoteet 5 henkilölle sekä lisäksi tilavasta ruokailuryhmästä syntyy vuoteet vielä kahdelle kahdelle. Yhteensä vaunussa majoittuu mukavasti siis 7 henkilöä. Normaali vuokra-aika on viikko mutta myös pidemmät vuokra-ajat ja jopa Euroopan matkat ovat mahdollisia erikseen niin sovittaessa. Pidemmissä vuokra-ajoissa hinnat ovat edullisempia ja ne sovitaan aina vuokraajan kanssa tapauskohtaisesti.

Kaikki mahdolliset tiedustelut varaustilanteesta ja toivomistanne vuokraus-ajankohdista voitte lähettää sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 040-725 4605. Erityisesti sesonkiaikojen varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin sillä kysyntää on paljon.

Vuokrahinnasto

Tekniset tiedot

Ota yhteyttä

Soita
040-725 4605
tai
Lähetä yhteydenottopyyntö

    Nimi *

    Sähköposti *

    Puhelinnumero

    Viesti